HOE WERKT HET

Ben je van plan om naar Indonesië te gaan en geïnteresseerd in avontuurlijke, ontspannende en culturele activiteiten tijdens jouw reis? Bij Indotracks ben je aan het juiste adres om iets bijzonders aan jouw vakantie naar Indonesië toe te voegen.

Zelf je reis plannen, maar (delen van) je reis van te voren vastleggen? Bij Indotracks is dat mogelijk. Op onze website vind je verschillende programma’s, die je als onderdeel van jouw reis naar Indonesië kunt boeken. Er zijn zowel eendaagse als meerdaagse programma’s. De programma’s kun je aanpassen aan jouw specifieke wensen.

Of toch liever de hele reis van te voren vastleggen? Ook dat is mogelijk. Wij kunnen jouw individuele reis op maat samenstellen. De programma’s waarin je geïnteresseerd bent kunnen in een grotere rondreis worden opgenomen. Stuur ons een E-MAIL met jouw specifieke wensen; op basis daarvan maken wij een individueel reisvoorstel voor je.

De programma’s op de website van Indotracks zijn gegroepeerd per Indonesisch eiland en per thema.

Via de landkaart van Indonesië op de STARTPAGINA, of via de eilandtegels daaronder, kom je terecht op een eilandpagina. Hier vind je een lijst van programma’s die je op dit eiland kunt kiezen. Wanneer je over de plaatsnamen loopt in de eilandkaart, dan zie je deze programma’s in een drop-downmenu verschijnen. Zo kun je eenvoudig zien in welke plaats de programma’s beginnen.

Klik je een programma aan, dan kom je op een individuele programmapagina. Hier vind je een beschrijving van het programma, met foto’s en prijzen. Ook staan er onderaan de pagina suggesties van andere programma’s die aansluiten op dit programma.

Terug naar de startpagina. Klik je in de startpagina op een van de thema-iconen, dan kom je terecht op een themapagina. Hier zie je alle programma’s van dit thema, gegroepeerd per Indonesisch eiland. En ook hier kun je een programma aanklikken, waardoor je op een individuele programmapagina terechtkomt.

Op de themapagina VOORBEELDREIZEN vind je complete programma’s over de individuele eilanden. Deze programma’s geven een goed idee van de mogelijkheden. Maar natuurlijk kan hier op verzoek altijd weer vanaf worden geweken.

Wanneer je individuele programma’s kiest die niet op elkaar aansluiten, dan kunnen wij altijd het vervoer per vliegtuig, autotrein of boot en de hotelovernachtingen tussen de programma’s voor je regelen. Meer hierover bij ONS SERVICE-AANBOD. Vraag ons om advies en wij zullen een leuk voorstel voor je samenstellen.

Aarzel dus niet en neem CONTACT met ons op. Wij zullen ons best doen om jouw reis naar Indonesie onvergetelijk en uniek te maken.

Laatste updates