HOE WERKT HET

Wil je naar Indonesië en ben je geïnteresseerd in een afwisselende, ontspannen, avontuurlijke en/of culturele rondreis, die precies bij jou past? Bij Indotracks ben je dan aan het juiste adres. Wij kunnen ècht iets bijzonders aan jouw vakantie naar Indonesië toevoegen!

Iedere reis die Indotracks organiseert wordt op maat gemaakt en vooraf uitvoerig met reizigers besproken. Geen reis is dus hetzelfde! Op onze website vind je voorbeeldreizen op bijna alle eilanden van Indonesie. Deze reizen geven een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. Je vindt er de bekende plekken terug, maar ook routes die van de gebaande paden af gaan en activiteiten als treinreizen, fietstrips, historische stadswandelingen, workshops en taalcurssusen. De voorbeeldreizen zijn gegroepeerd per Indonesisch eiland en per thema.

Aan de hand van de voorbeeldreizen kun je een eerste keuze maken van eilanden, een route en activiteiten waarin je geinteresserd bent. Stuur ons een E-MAIL met jouw specifieke wensen en ideëen; op basis daarvan maken wij vrijblijvend een eerste reisvoorstel op maat voor je.

Navigeren op onze website gaat heel eenvoudig. Via de landkaart van Indonesië op de STARTPAGINA, of via de eilandtegels daaronder, kom je terecht op een eilandpagina. Hier vind je een lijst van programma’s die je op dit eiland kunt kiezen. Wanneer je over de plaatsnamen loopt in de eilandkaart, dan zie je deze programma’s in een drop-downmenu verschijnen. Zo kun je eenvoudig zien in welke plaats de programma’s beginnen.
Klik je een programma aan, dan kom je op een individuele programmapagina. Hier vind je een beschrijving van het programma, met foto’s en prijzen. Ook staan er onderaan de pagina suggesties van andere programma’s die aansluiten op dit programma.
Klik je in de startpagina op een van de thema-iconen, dan kom je terecht op een themapagina. Hier zie je alle programma’s van dit thema, gegroepeerd per Indonesisch eiland. En ook hier kun je een programma aanklikken, waardoor je op een individuele programmapagina terechtkomt.

Op de themapagina VOORBEELDREIZEN vind je per eiland een hoogtepunten-route. Deze routes geven een goed idee van de mogelijkheden. Maar natuurlijk kan hier altijd weer vanaf worden geweken.

Wanneer je individuele programma’s kiest die niet op elkaar aansluiten, dan kunnen wij altijd het vervoer per vliegtuig, autotrein of boot en de hotelovernachtingen tussen de programma’s voor je regelen. Meer hierover bij ONS SERVICE-AANBOD. Vraag ons om advies en wij stellen een leuk voorstel voor je samen.

Aarzel dus niet en neem CONTACT met ons op. Wij zullen ons best doen om jouw reis naar Indonesie onvergetelijk en uniek te maken.

Laatste updates