map-picture
  • AMED
  • UBUD

BALI

Het bekendste eiland van Indonesië is ongetwijfeld Bali. De hindoeïstische Balinezen noemen het hun ‘eiland der goden’. Niet vreemd, want met de talloze tempels, kleurrijke ceremonieën en prachtig geklede Balinezen treed je binnen in een mystieke wereld. De combinatie van uitgestrekte stranden, indrukwekkende natuur en fascinerende cultuur heeft Bali tot een toeristische topbestemming gemaakt. Toch biedt het eiland nog volop mogelijkheden om de grote massa’s toeristen zoveel mogelijk te vermijden. Bijvoorbeeld tijdens een vijf-daagse fietsreis over het eiland.

DENPASAR TOURS
bali
Bali rondreis hoogtepunten / 12 dagen

Deze rondreis van 12 dagen laat je de hoogtepunten en mooiste plekken van Bali zien. Er is tijd voor cultuur, actieve bezigheden en ontspanning.
more >

eilandhoppen
Nusa en Gili eilandhoppen / 10 dagen

Het ultieme eilandhoppen rond Bali en Lombok: Nusa Lembongan en Nusa Penida bij Bali en Gili Air en Gili Asahan bij Lombok.
more >

Sumbawa
Bali-Lombok-Sumbawa eilandhoppen / 18 dagen

Een afwisselende reis over 5 eilanden: Bali-Gili Air-Lombok-Sumbawa-Moyo. Van binnenlanden tot strandlocaties met als hoogtepunt walvishaaien spotten!
more >

UBUD TOURS
Bali
Ubud opties: fietsen, tempels, koken, raften

In Ubud kun je verschillende excursies van tevoren vastleggen. Ga koken, doe een fietstrip, bezoek de mooiste tempels of ga raften.
more >

Laatste updates