HOTEL

Indotracks kan alle accommodaties voor jouw rondreis door Indonesië van te voren vastleggen. Wij werken al tientallen jaren samen met veel hotels, verspreid over heel Indonesië, en met deze hotels hebben wij gunstige prijsafspraken en een goede werkrelatie opgebouwd.

Hotel  Hotel  Kalibaru

Accommodaties (incl. ontbijt) maken onderdeel uit van de voorbeeldreizen op onze website. Wij hebben een voorkeur voor kleinschalige middenklasse hotels, voorzien van het nodige comfort (airconditioning waar nodig, zwembad waar mogelijk, warmwater-douches), maar met een karakteristieke Indonesische sfeer. Denk aan een mooie, tropische tuin en een prettig terras om buiten te zitten. Bij de voorbeeldreizen zijn we dus zoveel mogelijk uitgegaan van dit soort accommodaties. Maar natuurlijk kan alles naar persoonlijke wensen worden aangepast. Eventuele prijsverschillen worden dan verrekend.

Hotel 01  Seat  Swimming pool

Indotracks kan alle soorten accommodatie vastleggen: van luxe 5-sterren resorts tot eenvoudige homestays. En alles wat daar tussenin zit. Geef ons jouw persoonlijke voorkeuren door, zodat wij hier rekening mee kunnen houden bij het samenstellen van een reisvoorstel op maat. Wij doen dan suggesties en geven prijsverschillen aan. Uiteindelijk passen de accommodaties dan bij jouw persoonlijke wensen.

Voor al jouw accommodatiewensen geldt: neem CONTACT met ons op voor een uitgebreid voorstel.

Laatste updates