HOTEL

Indotracks kan al jouw accommodatie in Indonesië van te voren vastleggen. Wij werken samen met veel hotels, verspreid over heel Indonesië, en met deze hotels hebben wij gunstige prijsafspraken en een goede werkrelatie opgebouwd.

Hotel  Hotel  Kalibaru

Bij de meeste individuele programma’s op deze website zijn accommodatie (en ontbijt) bij de prijs inbegrepen. Wij zoeken over het algemeen naar kleinschalige middenklasse hotels, voorzien van het nodige comfort (airconditioning waar nodig, zwembad waar mogelijk, warmwater-douches), maar met een karakteristieke Indonesische sfeer, zoals een mooie tuin en een prettig terras om buiten te zitten. Maar natuurlijk kan de keuze van hotels bij de individuele programma’s op verzoek worden aangepast, waarbij eventuele prijsverschillen worden doorberekend.

Hotel 01  Seat  Swimming pool

Daarnaast kan Indotracks alle overige accommodatie tijdens jouw reis door Indonesië vastleggen. Dit kunnen eenvoudige middenklasse hotels zijn, maar ook luxe 5-sterren accommodatie. In bijna alle bekende plaatsen werken wij samen met verschillende hotels. Wij kunnen suggesties doen en goede prijzen aanbieden.

Voor al jouw accommodatiewensen geldt: neem CONTACT met ons op voor een uitgebreid voorstel.

Laatste updates