Allianz Annulerings- en Reisverzekering

Iedere reiziger raden wij aan om goed verzekerd op reis te gaan. Een annuleringsverzekering en een reisverzekering behoren tot de standaardverzekeringen.

Een annuleringsverzekering zorgt ervoor dat de annuleringskosten van je reis worden vergoed in geval een reis moet worden geannuleerd, bijvoorbeeld als gevolg van plotselinge ziekte van een van de reizigers of iemand in de familie. Daarnaast worden niet-genoten vakantiedagen vergoed als een reis moet worden afgebroken.

Een reisverzekering dekt onvoorziene kosten tijdens je reis als gevolg van ziekte, diefstal of verlies, voor zover deze niet door je zorgverzekeraar worden vergoed. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en wensen zijn er verschillende keuzemogelijkheden: hoogte van eigen risico, hoogte van maximaal uitkeerbare bedragen, etc.

Een kortlopende annuleringsverzekering kunnen wij eenvoudig voor je afsluiten. Wij werken hiervoor samen met Allianz Global Assistance.

Allianz biedt zowel kortlopende als doorlopende annulerings- en reisverzekeringen. Er zijn veel keuzemogelijkheden, waardoor je een polis kunt afsluiten die precies bij je past.

Via deze link van Allianz: http://www.allianz-assistance.nl/ITS120, krijg je een praktisch overzicht van alle mogelijkheden, kun je eenvoudig je premie berekenen en kun je ook zelf meteen de juiste verzekering afsluiten. 

Laatste updates