Allianz-Assistance Annulerings- en Reisverzekering

Iedere reiziger raden wij aan om goed verzekerd op reis te gaan. Een reisverzekering en een annuleringsverzekering behoren tot de standaardverzekeringen. Een reisverzekering stellen wij verplicht voor alle reizigers. Een annuleringsverzekering is niet verplicht, maar zeker wel aan te raden.

Een reisverzekering dekt onvoorziene kosten tijdens je reis als gevolg van ziekte, diefstal of verlies, voor zover deze niet door je zorgverzekeraar worden vergoed. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en wensen zijn er verschillende keuzemogelijkheden: hoogte van eigen risico, hoogte van maximaal uitkeerbare bedragen, etc.

Een annuleringsverzekering zorgt ervoor dat de annuleringskosten van je reis worden vergoed in geval een reis moet worden geannuleerd, bijvoorbeeld als gevolg van plotselinge ziekte van een van de reizigers of iemand in de familie. Daarnaast worden niet-genoten vakantiedagen vergoed als een reis moet worden afgebroken.

Er zijn tegenwoordig veel optionele mogelijkheden voor reis- en annuleringsverzekeringen. Informeer je dus goed en kijk wat het beste past bij jouw specifieke situatie. Indotracks werkt samen met Allianz Assistance bij het aanbieden van zowel kortlopende als doorlopende annulerings- en reisverzekeringen. Via deze link van Allianz: http://www.allianz-assistance.nl/ITS120, krijg je een praktisch overzicht van alle mogelijkheden, kun je eenvoudig je premie berekenen en kun je zelf meteen de juiste verzekering afsluiten. 

Laatste updates