map-picture
  • GILIS
  • SENGGIGI
  • RINJANI
  • TETEBATU
  • MATARAM
  • KUTA

LOMBOK

Lombok wordt ook wel het ‘nieuwe’ Bali genoemd. Onterecht, want Lombok heeft een geheel eigen karakter en is ook lang niet zo toeristisch als haar westelijke buur. Het noordelijk deel van het eiland wordt in beslag genomen door de ruim 3700 meter hoge Rinjani-vulkaan. Deze machtige vulkaan kan in een drie-daagse trek worden bedwongen. De flanken zijn door oerwoud begroeid en in de lagere delen vind je uitgestrekte rijstvelden. Het zuidelijk deel van Lombok is droog en heuvelachtig en hier zijn prachtige stranden en idyllische baaien. Maar de bekendste stranden bevinden zich ongetwijfeld op de Gili’s: 3 verkeersvrije eilandjes, met hagelwitte stranden en koraalriffen rondom.

MATARAM TOURS
lombok classic
Lombok hoogtepunten rondreis / 9 dagen

Traditionele Sasak-cultuur, rijstvelden, ambachtsdorpjes, een vulkaan van ruim 3700 meter en bounty-eilandjes met hagelwit zand: Dit is Lombok!
more >

Lombok snorkel trip
Lombok: de Grote Snorkeltrip / 8 dagen

Witte stranden en koraalriffen, daar staat Lombok om bekend. Deze Grote Snorkeltrip brengt je naar de mooiste snorkel-plekken en stranden van Lombok!
more >

SENGGIGI TOURS
lombok fietstour
Fietsen op Lombok / 5 dagen

Met talloze kleine en rustige landwegen is het eiland Lombok een paradijs voor fietsers. Fiets in 5 dagen door het midden en zuidwesten van het eiland
more >

senggigi opties
Senggigi opties: fietsen en een kookworkshop

Doe een fietstrip: sawahs, hobbelige landweggetjes, dorpjes en uitzicht op de Rinjani-vulkaan. Of volg een kook-workshop in een lokaal restaurant.
more >

RINJANI TOURS
Rinjani
Trektocht Rinjani vulkaan, 3-daagse wandeling

Wild kamperen in een uitgestrekt nationaal park en een heftige klim naar de hoogste piek van westelijk Indonesië: 2 nachten slapen in een koepeltent!
more >

Laatste updates